Michael Kroegman

Diensten

Diensten

Motivational Speaker
Ik vind het een uitdaging om een zaal vol met mensen te inspireren, motiveren exploreren en vooral te raken. Altijd met de nodige humor.  

Ik ben graag voor jou evenement, vergadering, meeting, dagvoorzitter, congres, workshop, bijzondere happening maar vooral ander soortige bijeenkomsten jouw Motivational Speaker. Humor, creativiteit en vooral jouw persoonlijke touch maak ik graag tot een bijzonder moment. 

Motiveren en doorpakken, dat zijn de 2 elementen die in ieders leven van belang zijn. En ook als het gaat om een groep mensen te boeien en te binden, 

– verandering is de basis tot succes –

Communicatietrainer
Ik ben werkzaam als communicatietrainer gericht op: gespreksvaardigheden, diverse theorieën op het gebied van communicatie maar ook het geven van diverse workshops.
Humor vind ik een van de belangrijkste elementen binnen mijn trainingen. Met humor bereik je een hoop. Nieuwe ingangen vinden of ontdekkingen te doen. Het begrip ‘samen op ontdekking gaan’ staat voor mij tijdens een training centraal. Het gaat er om dat de deelnemer altijd met het volgende naar huis gaat:
• dat de deelnemer van de training geleerd heeft, en zo ja; Wat neemt de deelnemer concreet mee in het ‘toekomstige’ leerproces waarbij hij doelgericht met zijn eigen ontwikkeling aan de slag gaat met de gestelde leerdoelen en ontwikkelpunten,
• een grote ‘leerzame’ glimlach is gewenst. Waar het hier om gaat is; een goed, tevreden en voldaan gevoel voor de deelnemer.
– en dat de deelnemer ‘nieuwe’ ontdekkingen heeft gedaan die hij niet had verwacht in huis te hebben of bij anderen heeft gezien, waarbij hij weet deze verder te ontwikkelen of kan inzetten om beoogde doelen te realiseren.

Creative
Ik word ook vaak als creative ingezet. Het bedenken van concepten, ideeën en het begeleiden daarvan is zeker aan mij toevertrouwd.
Voor mij is het de uitdaging om op een scherpe en doeltreffende manier aan te sluiten bij de behoeften en vraag van de klant. Meedenken en verplaatsen in het concept is daarbij vanzelfsprekend.
Zo bedenk ik niet alleen concepten, zo wordt ik ook regelmatig gevraagd om mee te denken en ‘kleur’ te geven aan vorm of inhoud.
Mijn kracht is ook te denken in mogelijkheden en oplossingen. Daarbij is opbouwend kritisch, duidelijk en concreet om snel te komen tot een resultaat naar de tevredenheid van de opdrachtgever van belang.
Ik ben ook actief in het bedrijfsleven om creatieve concepten te leveren maar ook voor crossmediaal. In een crossmediaal concept maken alle gebruikte media onderdeel uit van de volledige beleving van het concept.

Presentator/Gastspreker
Ik vind het super mooi om op een enthousiasmerende manier mensen in te pakken, te prikkelen of hen soms dingen te laten zeggen geheel onverwachts. Verrassend en ik denk zelfs vernieuwend sta ik graag voor een groep. Klein of grote groep alles met de nodige humor maar iedereen ‘raken.’
De ervaring is breed te noemen; Kunstbende, T-Mobile events, 5 mei bevrijdings-festivals, introductie nieuwe theaterseizoen voor schouwburg Rotterdam, Theater de Lampegiet te Veenendaal, Theater de Fransche School te Culemborg. Als gastspreker voor verschillende gemeentes, OGZ bijeenkomsten en meer.

Ik ben voor evenementen en bedrijfsfeesten te boeken voor:
• Motivatiespeeches (het roer om)
* Een productkoppeling met uw product:
• Reclamecampagnes
• TV-radio commercials
• Ambassadeur van uw product