Michael Kroegman

BABS

Babs

Trouwen, persoonlijke touch, bijzonder maar vooral speciaal – BABS/Trouwambtenaar

Inderdaad je leest het goed, BABS/Trouwambtenaar. is een hele leuke maar vooral bijzondere hobby van me. Overigens BABS staat voor: Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand ook wel trouwambtenaar in de volksmond genoemd. Ik heb dit al jaren gewild en de kans kreeg ik door vrienden van mij te trouwen. Bijzonder en heel gaaf. Een mooie combinatie van elementen die ik zelf toepas in mijn werk: teksten schrijven, humor en een bijzondere band. Want die elementen pas ik in mijn andere werkzaamheden toe. En hoe mooi is het, nee, hoe een bijzondere eer is het om twee mensen in het echt te mogen verbinden. Hoe ga ik te werk.

 

Kennismaken, logisch misschien maar wel des te belangrijker. Naast dat ik het een enorme eer vind, wil ik graag weten wie ik in het echt mag verbinden. In het kennismakingsgesprek praten we over jullie eerste kennismaking, grappig en meest gekke momenten van jullie samen.

Aan de slag, jullie ontvangen na het kennismakingsgesprek, een aantal vragen die ik jullie vraag afzonderlijk van elkaar te beantwoorden. Waarom? Dan wordt het ook echt jullie persoonlijke verhaal. Ik wil graag een speech op maat maken en dat kost tijd. Om die tijd goed te benutten wil ik zoveel mogelijk informatie. En de vragen ‘prikkelen’ jullie om daar goed over na te denken. En dat is alleen maar leuk. Het resultaat is dan een feest van herkenning!

Wensen, een belangrijk onderwerp is jullie wensen. Mochten jullie meer wensen hebben ook qua organisatie, daar kan ik jullie goed bij helpen. Ik heb een groot netwerk op het gebied van muziek, locatie, organisatie en meer. Ik kan jullie daarin adviseren maar ook begeleiden hoe dit het beste aan te pakken. Zelfs als het gaat om de fotograaf voor jullie huwelijk.

Bijzonder punt: wil je dat jullie huwelijk beëdigd wordt op een bijzondere locatie, van Ubachsberg tot aan Muggenbeet. Alle huwelijken voltrokken door ondergetekende zijn rechtsgeldig.

* Een van de meest wonderlijke plaatsnamen van Nederland is toch wel Muggenbeet, de naam van een gehucht in de Kop van Overijssel. Door de jaren heen verandert de plaats dikwijls van naam: in 1313 is het Mugghenbete, in 1443 Muggenbeke, in 1467 Muggenbeet en in 1497 staat het weer vermeld als Muggenbeek. En nu is het weer Muggenbeet. De plaats is waarschijnlijk genoemd naar de beek die in de buurt loopt, en die volgens oude geschriften ‘opvaklt door het voorkomen van muggen.’ Bron: hpdetijd.nl

Hoe ver is ver? Het maakt mij niet uit waar het huwelijk voltrokken wordt, geen locatie is mij te gek. Van Nederland tot aan het buitenland, geen probleem. Ik denk graag in oplossingen dan in mogelijkheden. Kom maar op 🙂

 

U kunt mij direct mailen op michael@kroegman.nl.

Mijn reactie kunt u binnen 4 uur verwachten. Ik reageer altijd persoonlijk op uw email en zet graag mijn ervaring en creativiteit in om uw persoonlijke wensen te bespreken. We bekijken dan samen de mogelijkheden aan de hand van uw budget en datum.

Ik hoor graag van u!

Michael Kroegman